Pályázatok

Pályázatok

 

GINOP-1.2.14-20-2021-00023 

2022 | 04 | 29 

CSONTOS GYÖRGY EV. 

SAJTÓKÖZLEMÉNY 

A MODERN ÜZLETI-, ÉS TERMELÉSI KIHÍVÁSOKHOZ VALÓ ALKALMAZKODÁST SEGÍTŐ  BERUHÁZÁS CSONTOS GYÖRGY EGYÉNI VÁLLALKOZÁSÁBAN AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS A MAGYAR  ÁLLAM TÁMOGATÁSÁVAL, AZ EURÓPAI REGIONÁLIS FEJLESZTÉSI ALAP  TÁRSFINANSZÍROZÁSÁVAL 

Csontos György egyéni vállalkozása 24,54 millió forint feltételesen visszatérítendő támogatást nyert  a Divat és Dizájnipari mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz  való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása című, GINOP-1.2.14-20 azonosító számú pályázaton a Széchenyi2020 keretében. A 35,05 millió forintos összköltségvetésű beruházásból, 70%- os támogatási intenzitás mellett a „Gyártási automatizálás Csontos György egyéni vállalkozásában”  című projekt valósult meg. 

A projekt célja részben a vállalkozás gépparkjának bővítése, ezáltal a termelési kapacitás növelése volt. A  növekvő és változó piaci igények megkövetelik a minőségi, gyors és a speciális célú termelést, melynek  elengedhetetlen feltétele a korszerű technológiával rendelkező termelő berendezések megléte.  Az EU és Magyar Állam támogatásával korszerű és hatékony termelő gépet vásárolhatott Vállalkozásunk. A  projekt keretében egy CNC vezérlésű nyomógerendás táblafelosztó gép beszerzésére került sor.  A projekt megvalósítását követően előálló gyártási kapacitással, magasabb többletértékkel rendelkező  termékeket gyártunk, termelési folyamataink egy része automatizált lett. A projekt során bérköltség  támogatás is megvalósult. 

A gép beszerzése gyorsabb és pontosabb munkavégzést tesz lehetővé. Egyszerűsíti és gyorsítja az  előkészítési és gyártási folyamatokat, valamint hozzájárul a magasabb minőségű termékek gyártásához, a  hatékonyabb munkavégzéshez. Alkalmazása új, automatizált technológiát jelent a vállalkozásunk életében.  Az eszközzel a vállalkozás képes lesz kielégíteni a megrendelők folyamatosan növekvő minőségi és  mennyiségi igényeit a jövőben is. 

A projekt tényleges fizikai befejezése: 2022. április 29.

A szerződött támogatás összege: 24 537 975,- Ft.

 

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu